Edookit - elektronická žákovská knížka

 

Vážení rodiče,                                                                                       

od nového školního roku 2019/2020 rozšiřuje naše škola systém Edookit i na elektronické žákovské knížky. V následujících dnech vás proto požádáme o doplnění emailových adres, abychom vám mohli odeslat přístupové údaje. Je nezbytné, abyste tyto údaje nepředávali svým dětem a svůj účet spravovali sami. Žáci budou mít do systému svůj vlastní přístup. Jakoukoliv informaci z vašeho účtu budeme brát jako věrohodnou. 

Tyto údaje vám budou doručeny z adresy robot@edookit.com. Pro přihlášení postupujte prosím podle instrukcí uvedených v emailu. V Edookitu jsou evidovány veškeré údaje o prospěchu a chování vašich dětí, slouží k omlouvání absence i k informování o školních akcích. Lze zde zadávat domácí úkoly i upozorňovat na písemné práce.  

Ovládání je snadné a postačí běžná znalost práce s počítačem. Pro usnadnění přístupu je také možná instalace mobilních aplikací pro systémy Android i iOS, případně desktopová aplikace pro Windows. Návody na ovládání rodičovského portálu i návod na instalaci mobilních aplikací vám budou odeslány na váš účet, případně je naleznete zde na webu školy (Základní škola / Dokumenty). Případně se můžete podívat i na videonávod na https://skoleni.edookit.cz (Portál pro rodiče).

Věříme, že nám Edookit zrychlí a zjednoduší vzájemnou komunikaci a že tento přechod společně zvládneme.  

V případě komplikací s přihlášením či s dotazy se prosím obracejte na perina@zsmestolibava.cz   

Přidáno 2. 9. 2019, autor: Jan Peřina

Poslat známému Poslat na e-mail   tisk Tisknout   ↑ Nahoru

loader Načítám...
Město Libavá
SOVZ Libavá
VLS